Liquid E2 Duo V370

Acer Liquid E2 Duo V370 informatie

Liquid E2 Duo V370

Informatie over de Acer Liquid E2 Duo V370

De Acer Liquid E2 Duo V370 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,5 inch. Als laatste is de Liquid E2 Duo V370 voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.1).

Pluspunten van de Liquid E2 Duo V370

De Liquid E2 Duo V370 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Liquid E2 Duo V370 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Liquid E2 Duo V370

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.1 (Jelly Bean)
  CPU -
  Snelheid 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag -
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu onbekend