Liquid E700 Triple SIM

Acer Liquid E700 Triple SIM informatie

Liquid E700 Triple SIM

Informatie over de Acer Liquid E700 Triple SIM

De Acer Liquid E700 Triple SIM is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6582. Daarnaast is is de Liquid E700 Triple SIM ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de Liquid E700 Triple SIM

De Liquid E700 Triple SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Liquid E700 Triple SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,0 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 1,9 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Liquid E700 Triple SIM

  Het grootste minpunt van de Liquid E700 Triple SIM is het gewicht van 155 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU MediaTek MT6582
  Snelheid 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag -
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 1,9
  Dual SIM Nee
  Accu 3500 mAh