Liquid Gallant Duo

Acer Liquid Gallant Duo informatie

Liquid Gallant Duo

Informatie over de Acer Liquid Gallant Duo

De Acer Liquid Gallant Duo is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,3 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MTK6575. De Liquid Gallant Duo voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Liquid Gallant Duo

De Liquid Gallant Duo heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Liquid Gallant Duo flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er goed mee werken.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Liquid Gallant Duo

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  CPU MediaTek MTK6575
  Snelheid 1,0 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Ja
  Accu 1500 mAh