Liquid Glow E330

Acer Liquid Glow E330 informatie

Liquid Glow E330

Informatie over de Acer Liquid Glow E330

De Acer Liquid Glow E330 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,7 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm 7227A. De Liquid Glow E330 voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Liquid Glow E330

De Liquid Glow E330 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Liquid Glow E330 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Liquid Glow E330

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,7 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  CPU Qualcomm 7227A
  Snelheid 1,0 GHz Single-Core
  Werkgeheugen -
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu onbekend