Liquid Z3

Acer Liquid Z3 informatie

Liquid Z3

Informatie over de Acer Liquid Z3

De Acer Liquid Z3 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,5 inch en draait op een niet de allersnelste ARM Cortex-A9 MPCore. Als laatste is de Liquid Z3 voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de Liquid Z3

De Liquid Z3 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Liquid Z3 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

Met de 3,1 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Liquid Z3

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,5 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU ARM Cortex-A9 MPCore
  Snelheid 1,0 GHz Single-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 3,1
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1500 mAh