A3 XL Dual SIM

Alcatel A3 XL Dual SIM informatie

A3 XL Dual SIM

Informatie over de Alcatel A3 XL Dual SIM

De Alcatel A3 XL Dual SIM is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6,0 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT8735 64-bit. Daarnaast is is de A3 XL Dual SIM ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de A3 XL Dual SIM

De A3 XL Dual SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de A3 XL Dual SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 6,0 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de A3 XL Dual SIM

  Het grootste minpunt van de A3 XL Dual SIM is het gewicht van 180 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 6,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU MediaTek MT8735 64-bit
  Snelheid 1,1 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag -
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Ja
  Accu 3000 mAh

  White/Silver


  196,99 (+ 0,00)