IDOL 4

Alcatel IDOL 4 informatie

IDOL 4

Informatie over de Alcatel IDOL 4

De Alcatel IDOL 4 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,2 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 617 MSM8952 64-bit. Daarnaast is is de IDOL 4 ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de IDOL 4

De IDOL 4 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de IDOL 4 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,2 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 12,8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de IDOL 4

  Met een schermgrootte van 5,2 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU Qualcomm Snapdragon 617 MSM8952 64-bit
  Snelheid 1,5 GHz Quad-Core + 1,2 Ghz Quad-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 12,8
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Nee
  Accu 2610 mAh