One Touch Idol Mini 6012x

Alcatel One Touch Idol Mini 6012x informatie

One Touch Idol Mini 6012x

Informatie over de Alcatel One Touch Idol Mini 6012x

De Alcatel One Touch Idol Mini 6012x is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,3 inch. Als laatste is de One Touch Idol Mini 6012x voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de One Touch Idol Mini 6012x

De One Touch Idol Mini 6012x heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de One Touch Idol Mini 6012x flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er goed mee werken.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de One Touch Idol Mini 6012x

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU -
  Snelheid 1,3 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 8 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1700 mAh