One Touch M'Pop 5020D

Alcatel One Touch M'Pop 5020D informatie

One Touch M'Pop 5020D

Informatie over de Alcatel One Touch M'Pop 5020D

De Alcatel One Touch M'Pop 5020D is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 4 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6575. Als laatste is de One Touch M'Pop 5020D voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.1).

Pluspunten van de One Touch M'Pop 5020D

De One Touch M'Pop 5020D heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de One Touch M'Pop 5020D flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er goed mee werken.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 0,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de One Touch M'Pop 5020D

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.1 (Jelly Bean)
  CPU MediaTek MT6575
  Snelheid 1,0 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 0,3
  Dual SIM Ja
  Accu 1400 mAh