One Touch Pixi (3 3.5) Dual SIM

Alcatel One Touch Pixi (3 3.5) Dual SIM informatie

One Touch Pixi (3 3.5) Dual SIM

Informatie over de Alcatel One Touch Pixi (3 3.5) Dual SIM

De Alcatel One Touch Pixi (3 3.5) Dual SIM is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,5 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6572M. Daarnaast is is de One Touch Pixi (3 3.5) Dual SIM ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de One Touch Pixi (3 3.5) Dual SIM

De One Touch Pixi (3 3.5) Dual SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de One Touch Pixi (3 3.5) Dual SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

  Minpunten van de One Touch Pixi (3 3.5) Dual SIM

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,5 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU MediaTek MT6572M
  Snelheid 1,0 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 1,9
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Ja
  Accu 1300 mAh