One Touch Pixi 4 (7)

Alcatel One Touch Pixi 4 (7) informatie

One Touch Pixi 4 (7)

Informatie over de Alcatel One Touch Pixi 4 (7)

De Alcatel One Touch Pixi 4 (7) is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 7 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT8321. Daarnaast is is de One Touch Pixi 4 (7) ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de One Touch Pixi 4 (7)

De One Touch Pixi 4 (7) heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de One Touch Pixi 4 (7) flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 7 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

  Minpunten van de One Touch Pixi 4 (7)

  Het grootste minpunt van de One Touch Pixi 4 (7) is het gewicht van 255 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 7 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU MediaTek MT8321
  Snelheid 1,3 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 8 GB
  Megapixels 1,9
  Megapixels 2e camera 0,3
  Dual SIM Nee
  Accu 2580 mah