One Touch Pop 4S LTE 16GB

Alcatel One Touch Pop 4S LTE 16GB informatie

One Touch Pop 4S LTE 16GB

Informatie over de Alcatel One Touch Pop 4S LTE 16GB

De Alcatel One Touch Pop 4S LTE 16GB is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek Helio P10 MT6755 64-bit. Daarnaast is is de One Touch Pop 4S LTE 16GB ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de One Touch Pop 4S LTE 16GB

De One Touch Pop 4S LTE 16GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de One Touch Pop 4S LTE 16GB flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,5 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 12,8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de One Touch Pop 4S LTE 16GB

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU MediaTek Helio P10 MT6755 64-bit
  Snelheid 1,8 GHz Octa-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 12,8
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Nee
  Accu 2960 mAh