One Touch Scribe HD 8008D

Alcatel One Touch Scribe HD 8008D informatie

One Touch Scribe HD 8008D

Informatie over de Alcatel One Touch Scribe HD 8008D

De Alcatel One Touch Scribe HD 8008D is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek 6589. Als laatste is de One Touch Scribe HD 8008D voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de One Touch Scribe HD 8008D

De One Touch Scribe HD 8008D heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de One Touch Scribe HD 8008D flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,0 inch touchscreen erg soepel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 1,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de One Touch Scribe HD 8008D

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU MediaTek 6589
  Snelheid 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag -
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 1,3
  Dual SIM Ja
  Accu 2500 mAh