One Touch T'Pop

Alcatel One Touch T'Pop informatie

One Touch T'Pop

Informatie over de Alcatel One Touch T'Pop

De Alcatel One Touch T'Pop is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,5 inch. Als laatste is de One Touch T'Pop voorzien van de wat oude Android 4 Ice Cream Sandwich.

Pluspunten van de One Touch T'Pop

De One Touch T'Pop heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de One Touch T'Pop flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

  Minpunten van de One Touch T'Pop

  De hoeveelheid werkgeheugen van 256 MB is eigenlijk net te klein. Na installatie van Facebook en Whatsapp is de telefoon al nagenoeg vol.

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,5 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 2.3 (Gingerbread)
  CPU -
  Snelheid 1,0 GHz Single-Core
  Werkgeheugen 256 MB
  Opslag 512 MB
  Megapixels 2
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1400 mAh