One Touch Ultra 995

Alcatel One Touch Ultra 995 informatie

One Touch Ultra 995

Informatie over de Alcatel One Touch Ultra 995

De Alcatel One Touch Ultra 995 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,3 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm MSM8255. Als laatste is de One Touch Ultra 995 voorzien van de wat oude Android 4 Ice Cream Sandwich.

Pluspunten van de One Touch Ultra 995

De One Touch Ultra 995 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de One Touch Ultra 995 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 0,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de One Touch Ultra 995

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 2.3 (Gingerbread)
  CPU Qualcomm MSM8255
  Snelheid 1,4 GHz Single-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 0,3
  Dual SIM Nee
  Accu 1500 mAh