iPhone 4 8GB

Apple iPhone 4 8GB informatie

iPhone 4 8GB

Informatie over de Apple iPhone 4 8GB

De Apple iPhone 4 8GB is Apple-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de doelmatige hardware en software. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,5 inch. De iPhone 4 8GB voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met iOS versie 6 of hoger.

Pluspunten van de iPhone 4 8GB

De iPhone 4 8GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de iPhone 4 8GB flexibeler. Vooral de combinatie met Apple iOS maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 0,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de iPhone 4 8GB

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,5 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Apple iOS
  CPU -
  Snelheid 1,0 GHz Single-Core
  Werkgeheugen -
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 0,3
  Dual SIM Nee
  Accu 1420 mAh