iPhone SE 32GB

Apple iPhone SE 32GB informatie

iPhone SE 32GB

Informatie over de Apple iPhone SE 32GB

De Apple iPhone SE 32GB is Apple-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een klein scherm van 4 inch en draait op een niet de allersnelste Apple A9. Daarnaast is is de iPhone SE 32GB ook nog eens voorzien van iOS versie 9.

Pluspunten van de iPhone SE 32GB

De iPhone SE 32GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de iPhone SE 32GB flexibeler. Vooral de combinatie met Apple iOS maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er goed mee werken. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 12 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de iPhone SE 32GB

  Belangrijkste specificaties

  OS iOS 9.3
  CPU Apple A9
  Snelheid 1,85 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag 32 GB
  Megapixels 12
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Nee
  Accu 1810 mAh