iPhone Xr 64GB

Apple iPhone Xr 64GB informatie

iPhone Xr 64GB

Informatie over de Apple iPhone Xr 64GB

De Apple iPhone Xr 64GB is Apple-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6,1 inch en draait op een heel snelle Apple A12 64-bit. De iPhone Xr 64GB voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met iOS versie 6 of hoger.

Pluspunten van de iPhone Xr 64GB

De iPhone Xr 64GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de iPhone Xr 64GB flexibeler. Vooral de combinatie met Apple iOS maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er via het enorme 6,1 inch touchscreen goed mee werken. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 12,2 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 7,2 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de iPhone Xr 64GB

  Het grootste minpunt van de iPhone Xr 64GB is het gewicht van 194 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 6,1 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS iOS 12
  CPU Apple A12 64-bit
  Snelheid 2,49 GHz Dual-Core + 1,52 Quad-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 12,2
  Megapixels 2e camera 7,2
  Dual SIM Nee
  Accu 2500 mAh