Zenfone Max M2

Asus Zenfone Max M2 informatie

Zenfone Max M2

Informatie over de Asus Zenfone Max M2

De Asus Zenfone Max M2 is Android-smartphone die minder dan een half jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6,3 inch en draait op een goede Qualcomm Snapdragon 632 64-bit. Daarnaast is is de Zenfone Max M2 ook nog eens voorzien van Android-versie 8 (Oreo).

Pluspunten van de Zenfone Max M2

De Zenfone Max M2 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Zenfone Max M2 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er via het enorme 6,3 inch touchscreen goed mee werken.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Zenfone Max M2

  Het grootste minpunt van de Zenfone Max M2 is het gewicht van 160 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 6,3 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 8.1 (Oreo)
  CPU Qualcomm Snapdragon 632 64-bit
  Snelheid 1,8 GHz Dual-Core + 1,8 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 4096 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Ja
  Accu 4000 mAh