A55

Blackview A55 informatie

A55

Informatie over de Blackview A55

De Blackview A55 is Android-smartphone die minder dan een half jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6,53 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek Helio A22 MT6761V/CA 64-bit. De A55 voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de A55

De A55 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de A55 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 6,53 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de A55

  Het grootste minpunt van de A55 is het gewicht van 195 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 6,53 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 11 Doke OS 2.0
  CPU MediaTek Helio A22 MT6761V/CA 64-bit
  Snelheid 2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Ja
  Accu 4780 mAh