Action X3

Crosscall Action X3 informatie

Action X3

Informatie over de Crosscall Action X3

De Crosscall Action X3 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een goede Qualcomm Snapdragon 430 64-bit. Daarnaast is is de Action X3 ook nog eens voorzien van Android-versie 7 (Nougat).

Pluspunten van de Action X3

De Action X3 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Action X3 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,0 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 12 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Action X3

  Het grootste minpunt van de Action X3 is het gewicht van 213 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 7.1 (Nougat)
  CPU Qualcomm Snapdragon 430 64-bit
  Snelheid 1,4 GHz Octa-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 32 GB
  Megapixels 12
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Nee
  Accu 3500 mAh