Trekker M1

Crosscall Trekker M1 informatie

Trekker M1

Informatie over de Crosscall Trekker M1

De Crosscall Trekker M1 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,5 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit. Daarnaast is is de Trekker M1 ook nog eens voorzien van Android-versie 5.1 (Lollipop).

Pluspunten van de Trekker M1

De Trekker M1 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Trekker M1 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Trekker M1

  Het grootste minpunt van de Trekker M1 is het gewicht van 220 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 5.1 (Lollipop)
  CPU Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit
  Snelheid 1,4 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 8 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Ja
  Accu 3000 mAh