Bobby

Cubot Bobby informatie

Bobby

Informatie over de Cubot Bobby

De Cubot Bobby is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MTK6572W. Als laatste is de Bobby voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de Bobby

De Bobby heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Bobby flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er via het enorme 5,0 inch touchscreen goed mee werken.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

  Minpunten van de Bobby

  Het grootste minpunt van de Bobby is het gewicht van 186 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU MediaTek MTK6572W
  Snelheid 1,3 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 2
  Megapixels 2e camera 0,3
  Dual SIM Ja
  Accu 3400 mAh