X10 8GB

Doogee X10 8GB informatie

X10 8GB

Informatie over de Doogee X10 8GB

De Doogee X10 8GB is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MTK6570 64-bit. Daarnaast is is de X10 8GB ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de X10 8GB

De X10 8GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de X10 8GB flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er via het enorme 5,0 inch touchscreen goed mee werken.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de X10 8GB

  Het grootste minpunt van de X10 8GB is het gewicht van 168 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is waarschijnlijk een import toestel. Bij de prijzen hebben we al een schatting van de invoerrechten en BTW opgeteld indien deze uit China komt. Het bestelproces is niet altijd in het Nederlands en je zult iets langer moeten wachten tot het toestel binnen is

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU MediaTek MTK6570 64-bit
  Snelheid 1,0 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 8 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu 3360 mah