Y6 MAX 3D

Doogee Y6 MAX 3D informatie

Y6 MAX 3D

Informatie over de Doogee Y6 MAX 3D

De Doogee Y6 MAX 3D is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6,5 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6750 64-bit. Daarnaast is is de Y6 MAX 3D ook nog eens voorzien van Android-versie 6 (Marshmallow).

Pluspunten van de Y6 MAX 3D

De Y6 MAX 3D heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Y6 MAX 3D flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 6,5 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Y6 MAX 3D

  Het grootste minpunt van de Y6 MAX 3D is het gewicht van 259 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 6,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 6.0 (Marshmallow)
  CPU MediaTek MT6750 64-bit
  Snelheid 1,5 GHz Octa-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 32 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Ja
  Accu 4300 mAh