Liberto 820

Doro Liberto 820 informatie

Liberto 820

Informatie over de Doro Liberto 820

De Doro Liberto 820 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,5 inch. Daarnaast is is de Liberto 820 ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de Liberto 820

De Liberto 820 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Liberto 820 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Vanwege de eenvoudige bediening kan dit toestel goed geschikt zijn voor senioren.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Liberto 820

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU -
  Snelheid 1,3 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag -
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1900 mAh