Phoneeasy 715

Doro Phoneeasy 715 informatie

 • Doro
 • Phoneeasy 715
Phoneeasy 715

Informatie over de Doro Phoneeasy 715

De Doro Phoneeasy 715 is een telefoon met een eigen OS (een zogenaamde feature phone) die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de doelmatige hardware en software. Zo heeft het toestel een klein LCD-scherm van 2,4 inch.

Pluspunten van de Phoneeasy 715

Het voordeel van dit toestel is dat deze ingeschoven weinig ruimte in neemt, daarom is dit de ideale telefoon om mee te nemen in je tas.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Vanwege de eenvoudige bediening kan dit toestel goed geschikt zijn voor senioren.

  Minpunten van de Phoneeasy 715

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is een feature phone, deze software heeft waarschijnlijk geen uitgebreide mogelijkheden om extra toepassingen te installeren.

  Met een schermgrootte van 2,4 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS -
  CPU -
  Snelheid -
  Werkgeheugen -
  Opslag -
  Megapixels 2
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 800 mAh