PhoneEasy 740

Doro PhoneEasy 740 informatie

PhoneEasy 740

Informatie over de Doro PhoneEasy 740

De Doro PhoneEasy 740 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,2 inch. Als laatste is de PhoneEasy 740 voorzien van de wat oude Android 4 Ice Cream Sandwich.

Pluspunten van de PhoneEasy 740

Het voordeel van dit toestel is dat deze ingeschoven weinig ruimte in neemt, daarom is dit de ideale telefoon om mee te nemen in je tas.

Met 3G ondersteuning kun je gemakkelijk verbinding maken met het internet, wel dien je een data abonnement te hebben als je onderweg wil internetten en er geen WiFi verbinding is. Vanwege de eenvoudige bediening kan dit toestel goed geschikt zijn voor senioren.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de PhoneEasy 740

  Het grootste minpunt van de PhoneEasy 740 is het gewicht van 180 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,2 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 2.3 (Gingerbread)
  CPU -
  Snelheid 650 MHz Single-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 850 mAh