H3

Hema H3 informatie

H3

Informatie over de Hema H3

De Hema H3 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,5 inch en draait op een niet de allersnelste MT6582M. Daarnaast is is de H3 ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de H3

De H3 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de H3 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de H3

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU MT6582M
  Snelheid 1,3 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu 1700 mAh