6X 4GB 64GB

Honor 6X 4GB 64GB informatie

6X 4GB 64GB

Informatie over de Honor 6X 4GB 64GB

De Honor 6X 4GB 64GB is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch en draait op een snelle Hisilicon Kirin 655 64-bit. Daarnaast is is de 6X 4GB 64GB ook nog eens voorzien van Android-versie 5.1 (Lollipop).

Pluspunten van de 6X 4GB 64GB

De 6X 4GB 64GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de 6X 4GB 64GB flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,5 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 12 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de 6X 4GB 64GB

  Het grootste minpunt van de 6X 4GB 64GB is het gewicht van 162 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is waarschijnlijk een import toestel. Bij de prijzen hebben we al een schatting van de invoerrechten en BTW opgeteld indien deze uit China komt. Het bestelproces is niet altijd in het Nederlands en je zult iets langer moeten wachten tot het toestel binnen is

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 5.1 (Lollipop)
  CPU Hisilicon Kirin 655 64-bit
  Snelheid 2,1 Ghz Quad-Core + 1,7 Ghz Quad-Core
  Werkgeheugen 4096 MB
  Opslag -
  Megapixels 12
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Ja
  Accu 3340 mah