Desire 300

HTC Desire 300 informatie

Desire 300

Informatie over de HTC Desire 300

De HTC Desire 300 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,3 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227. Als laatste is de Desire 300 voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.1).

Pluspunten van de Desire 300

De Desire 300 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Desire 300 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er goed mee werken.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 0,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Desire 300

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.1 (Jelly Bean)
  CPU Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227
  Snelheid 1,0 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 0,3
  Dual SIM Nee
  Accu 1650 mAh