Desire X

HTC Desire X informatie

Desire X

Informatie over de HTC Desire X

De HTC Desire X is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 4 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon S4 Play MSM8225. De Desire X voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Desire X

De Desire X heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Desire X flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er goed mee werken.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Desire X

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  CPU Qualcomm Snapdragon S4 Play MSM8225
  Snelheid 1,5 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 768 MB
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1650 mAh