Wildfire S

HTC Wildfire S informatie

Wildfire S

Informatie over de HTC Wildfire S

De HTC Wildfire S is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,2 inch. Als laatste is de Wildfire S voorzien van de wat oude Android 4 Ice Cream Sandwich.

Pluspunten van de Wildfire S

De Wildfire S heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Wildfire S flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Wildfire S

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,2 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 2.3 (Gingerbread)
  CPU -
  Snelheid 600 MHz Single-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 512 MB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1230 mAh