Ascend Y320

Huawei Ascend Y320 informatie

Ascend Y320

Informatie over de Huawei Ascend Y320

De Huawei Ascend Y320 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 4 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6572. Als laatste is de Ascend Y320 voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de Ascend Y320

De Ascend Y320 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Ascend Y320 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er goed mee werken.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

  Minpunten van de Ascend Y320

  De hoeveelheid werkgeheugen van 512 MB is genoeg om apps te draaien, maar als je meer apps tegelijk draait kan het toestel minder soepel werken.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is waarschijnlijk een import toestel. Bij de prijzen hebben we al een schatting van de invoerrechten en BTW opgeteld indien deze uit China komt. Het bestelproces is niet altijd in het Nederlands en je zult iets langer moeten wachten tot het toestel binnen is

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU MediaTek MT6572
  Snelheid 1,3 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 512 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 2
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1350 mAh