Ascend G700 Dual SIM

Huawei Ascend G700 Dual SIM informatie

Ascend G700 Dual SIM

Informatie over de Huawei Ascend G700 Dual SIM

De Huawei Ascend G700 Dual SIM is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6589. Als laatste is de Ascend G700 Dual SIM voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.2).

Pluspunten van de Ascend G700 Dual SIM

De Ascend G700 Dual SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Ascend G700 Dual SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,0 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 1,3 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Ascend G700 Dual SIM

  Het grootste minpunt van de Ascend G700 Dual SIM is het gewicht van 160 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.2 (Jelly Bean)
  CPU MediaTek MT6589
  Snelheid 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag -
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 1,3
  Dual SIM Ja
  Accu 2150 mAh