Ascend Y625

Huawei Ascend Y625 informatie

Ascend Y625

Informatie over de Huawei Ascend Y625

De Huawei Ascend Y625 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 200 MSM8212. Daarnaast is is de Ascend Y625 ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de Ascend Y625

De Ascend Y625 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Ascend Y625 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,0 inch touchscreen erg soepel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Ascend Y625

  Het grootste minpunt van de Ascend Y625 is het gewicht van 160 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU Qualcomm Snapdragon 200 MSM8212
  Snelheid 1,2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu 2100 mAh