Y6s Dual-SIM

Huawei Y6s Dual-SIM informatie

Y6s Dual-SIM

Informatie over de Huawei Y6s Dual-SIM

De Huawei Y6s Dual-SIM is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 6,09 inch en draait op een snelle MediaTek Helio P35 MT6765 64-bit. Daarnaast is is de Y6s Dual-SIM ook nog eens voorzien van de nieuwste Android-versie 9 (Pie).

Pluspunten van de Y6s Dual-SIM

De Y6s Dual-SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Y6s Dual-SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 6,09 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Y6s Dual-SIM

  Met een schermgrootte van 6,09 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 9.0 (Pie)
  CPU MediaTek Helio P35 MT6765 64-bit
  Snelheid 2,3 GHz Quad-Core + 1,8 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 3072 MB
  Opslag 32 GB, 64 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Ja
  Accu 3020 mAh