X2 1GB 8GB

iMan X2 1GB 8GB informatie

X2 1GB 8GB

Informatie over de iMan X2 1GB 8GB

De iMan X2 1GB 8GB is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 2,45 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek MT6580. Daarnaast is is de X2 1GB 8GB ook nog eens voorzien van Android-versie 5.1 (Lollipop).

Pluspunten van de X2 1GB 8GB

De X2 1GB 8GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de X2 1GB 8GB flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 2 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de X2 1GB 8GB

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 2,45 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 5.1 (Lollipop)
  CPU MediaTek MT6580
  Snelheid 1,3 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 8 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera 2
  Dual SIM Ja
  Accu 1050 mAh