Explore

Land Rover Explore informatie

Explore

Informatie over de Land Rover Explore

De Land Rover Explore is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een heel snelle MediaTek MT6797X Helio X27 64-bit. Daarnaast is is de Explore ook nog eens voorzien van Android-versie 7 (Nougat).

Pluspunten van de Explore

De Explore heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Explore flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er via het enorme 5,0 inch touchscreen goed mee werken.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 16 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 8 megapixel camera kun je videobellen en mooie selfies maken

  Minpunten van de Explore

  Het grootste minpunt van de Explore is het gewicht van 195 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 7.0 (Nougat)
  CPU MediaTek MT6797X Helio X27 64-bit
  Snelheid 2,6 GHz Dual-Core + 2,0 GHz Quad-Core + 1,6 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 4096 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 16
  Megapixels 2e camera 8
  Dual SIM Ja
  Accu 4000 mAh