E720 Optimus Chic

LG E720 Optimus Chic informatie

E720 Optimus Chic

Informatie over de LG E720 Optimus Chic

De LG E720 Optimus Chic is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3,2 inch. De E720 Optimus Chic voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de E720 Optimus Chic

De E720 Optimus Chic heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de E720 Optimus Chic flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de E720 Optimus Chic

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3,2 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 2.2 (Froyo)
  CPU -
  Snelheid 600 MHz Single-Core
  Werkgeheugen -
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1250 mAh