Magna 4G

LG Magna 4G informatie

Magna 4G

Informatie over de LG Magna 4G

De LG Magna 4G is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,0 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit. Daarnaast is is de Magna 4G ook nog eens voorzien van Android-versie 5.0 (Lollipop).

Pluspunten van de Magna 4G

De Magna 4G heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Magna 4G flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,0 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Magna 4G

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 5,0 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 5.0 (Lollipop)
  CPU Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit
  Snelheid 1,4 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag -
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Nee
  Accu 2540 mAh