Optimus L5 E610

LG Optimus L5 E610 informatie

Optimus L5 E610

Informatie over de LG Optimus L5 E610

De LG Optimus L5 E610 is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van handige hardware en software, tegen een lage prijs. Zo heeft het toestel een klein scherm van 4 inch. De Optimus L5 E610 voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de Optimus L5 E610

De Optimus L5 E610 heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Optimus L5 E610 flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Optimus L5 E610

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  CPU -
  Snelheid -
  Werkgeheugen -
  Opslag -
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu onbekend