Moto Z2 Force

Motorola Moto Z2 Force informatie

Moto Z2 Force

Informatie over de Motorola Moto Z2 Force

De Motorola Moto Z2 Force is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch en draait op een super snelle Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998 64-bit. Daarnaast is is de Moto Z2 Force ook nog eens voorzien van Android-versie 7 (Nougat).

Pluspunten van de Moto Z2 Force

De Moto Z2 Force heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Moto Z2 Force flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de allernieuwste Octa-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,5 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 12 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Moto Z2 Force

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 7.1.1 (Nougat)
  CPU Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998 64-bit
  Snelheid 2,35 GHz Octa-Core
  Werkgeheugen 4096 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 12
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Nee
  Accu 2730 mah