2.1 Dual-SIM

Nokia 2.1 Dual-SIM informatie

2.1 Dual-SIM

Informatie over de Nokia 2.1 Dual-SIM

De Nokia 2.1 Dual-SIM is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 425 MSM8917 64-bit. De 2.1 Dual-SIM voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de 2.1 Dual-SIM

De 2.1 Dual-SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de 2.1 Dual-SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,5 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de 2.1 Dual-SIM

  Het grootste minpunt van de 2.1 Dual-SIM is het gewicht van 174 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android Go 8.1 (Oreo)
  CPU Qualcomm Snapdragon 425 MSM8917 64-bit
  Snelheid 1,4 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 8 GB
  Megapixels 8
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Ja
  Accu 4000 mAh