2.2 Dual SIM

Nokia 2.2 Dual SIM informatie

2.2 Dual SIM

Informatie over de Nokia 2.2 Dual SIM

De Nokia 2.2 Dual SIM is Android-smartphone die minder dan een half jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,71 inch en draait op een niet de allersnelste MediaTek Helio A22 MT6761 64-bit. Daarnaast is is de 2.2 Dual SIM ook nog eens voorzien van de nieuwste Android-versie 9 (Pie).

Pluspunten van de 2.2 Dual SIM

De 2.2 Dual SIM heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de 2.2 Dual SIM flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,71 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de 2.2 Dual SIM

  Het grootste minpunt van de 2.2 Dual SIM is het gewicht van 153 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,71 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 9.0 (Pie) Go Edition
  CPU MediaTek Helio A22 MT6761 64-bit
  Snelheid 2 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag 16 GB, 32 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Ja
  Accu 3000 mAh