8 Sirocco Limited Edition

Nokia 8 Sirocco Limited Edition informatie

8 Sirocco Limited Edition

Informatie over de Nokia 8 Sirocco Limited Edition

De Nokia 8 Sirocco Limited Edition is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de goede hardware en software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch en draait op een heel snelle Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998 64-bit. De 8 Sirocco Limited Edition voorzien van een oude versie van Android. Wij raden aan om te zoeken naar een toestel met Android versie 7 of hoger.

Pluspunten van de 8 Sirocco Limited Edition

De 8 Sirocco Limited Edition heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de 8 Sirocco Limited Edition flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,5 inch touchscreen erg soepel.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 12,8 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 4,9 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de 8 Sirocco Limited Edition

  Het grootste minpunt van de 8 Sirocco Limited Edition is het gewicht van 160 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android One 8.0 (Oreo)
  CPU Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998 64-bit
  Snelheid 2,5 GHz Quad-Core + 1,8 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 6144 MB
  Opslag 128 GB
  Megapixels 12,8
  Megapixels 2e camera 4,9
  Dual SIM Nee
  Accu 3260 mAh