Asha 501 Dual Sim

Nokia Asha 501 Dual Sim informatie

Asha 501 Dual Sim

Informatie over de Nokia Asha 501 Dual Sim

De Nokia Asha 501 Dual Sim is een telefoon met een Nokia OS die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de doelmatige hardware en software. Zo heeft het toestel een klein scherm van 3 inch. De Asha 501 Dual Sim voorzien van de laatste versie van het Nokia OS voor Asha toestellen.

Pluspunten van de Asha 501 Dual Sim

De Asha 501 Dual Sim heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Asha 501 Dual Sim flexibeler.

Met Wifi ondersteuning is het mogelijk om verbinding met het internet te maken als je de beschikking hebt over een WiFi router of onderweg op een open WiFi hotspot. Er is geen ondersteuning voor 3G via het mobiele netwerk. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 3,2 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de Asha 501 Dual Sim

  Het besturingssysteem is wat minder up to date of niet goed uitbreidbaar. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Met een schermgrootte van 3 inch is deze wat aan de kleine kant.

  Belangrijkste specificaties

  OS Nokia Asha OS 1.0
  CPU -
  Snelheid -
  Werkgeheugen 64 MB
  Opslag -
  Megapixels 3,2
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Nee
  Accu 1200 mAh