X2 4GB

Nokia X2 4GB informatie

X2 4GB

Informatie over de Nokia X2 4GB

De Nokia X2 4GB is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,3 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 200. Als laatste is de X2 4GB voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.3).

Pluspunten van de X2 4GB

De X2 4GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de X2 4GB flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de dual-core processor is de bediening snel en kun je er goed mee werken.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt. Ook kun je er maar liefst twee sim kaarten in stoppen, zodat je gemakkelijk bereikbaar bent op een tweede nummer.

Met de 5 Megapixel camera kun je mooie foto's maken

  Minpunten van de X2 4GB

  Dit is waarschijnlijk een import toestel. Bij de prijzen hebben we al een schatting van de invoerrechten en BTW opgeteld indien deze uit China komt. Het bestelproces is niet altijd in het Nederlands en je zult iets langer moeten wachten tot het toestel binnen is

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.3 (Jelly Bean Nokia X2.0)
  CPU Qualcomm Snapdragon 200
  Snelheid 1,2 GHz Dual-Core
  Werkgeheugen 1024 MB
  Opslag 4 GB
  Megapixels 5
  Megapixels 2e camera -
  Dual SIM Ja
  Accu 1800 mAh