Z5S mini 16GB

Nubia Z5S mini 16GB informatie

Z5S mini 16GB

Informatie over de Nubia Z5S mini 16GB

De Nubia Z5S mini 16GB is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 4,7 inch en draait op een niet de allersnelste Qualcomm Snapdragon 600 APQ8064T. Als laatste is de Z5S mini 16GB voorzien van Android Jelly Bean (versie 4.3).

Pluspunten van de Z5S mini 16GB

De Z5S mini 16GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de Z5S mini 16GB flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met ondersteuning voor HSDPA of HSUPA kun je sneller internetten dan via 3G. Wil je geen 4G verbinding maar wel supersnel internetten, dan is dit toestel uitermate geschikt.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de Z5S mini 16GB

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is waarschijnlijk een import toestel. Bij de prijzen hebben we al een schatting van de invoerrechten en BTW opgeteld indien deze uit China komt. Het bestelproces is niet altijd in het Nederlands en je zult iets langer moeten wachten tot het toestel binnen is

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.3 (Jelly Bean)
  CPU Qualcomm Snapdragon 600 APQ8064T
  Snelheid 1,7 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag 16 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Ja
  Accu 2000 mAh