One 64GB

OnePlus One 64GB informatie

One 64GB

Informatie over de OnePlus One 64GB

De OnePlus One 64GB is Android-smartphone die een meer dan een jaar geleden is gelanceerd en is voorzien van de prima hardware en handige software. Zo heeft het toestel een groot scherm van 5,5 inch en draait op een snelle Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC v3. Daarnaast is is de One 64GB ook nog eens voorzien van Android-versie 4.4 KitKat.

Pluspunten van de One 64GB

De One 64GB heeft een touchscreen wat tegenwoordig de standaard is. Vergeleken met een toetsenbord specifiek voor een bepaalde toepassing is het softwarematig aangeven van opties op de One 64GB flexibeler. Vooral de combinatie met Android maakt het een veelzijdig toestel.

Dankzij de supersnelle Quad-core processor reageert dit toestel enorm snel en gaat de bediening via het enorme 5,5 inch touchscreen erg soepel. De enorme hoeveelheid werkgeheugen maakt dit toestel tot een van de snelste die je kunt kopen.

Met de ondersteuning voor 4G (of ook wel LTE genoemd) kun je razendsnel internetten. Wel moet je dan ook de beschikking hebben over een 4G abonnement om deze snelheden te halen. Heb je geen 4G bundel, dan is het ook mogelijk om op 3,5G of 3,75G (HSDPA of HSUPA) te internetten.

Met de 13 Megapixel camera kun je mooie foto's maken en met behulp van de tweede 5 megapixel camera kun je videobellen

  Minpunten van de One 64GB

  Het grootste minpunt van de One 64GB is het gewicht van 165 gram. Dit kan wat zwaar aanvoelen als je lang aan het bellen bent.

  Het besturingssysteem is niet de nieuwste van het nieuwste. Dit kan ervoor zorgen dat je bepaalde functionaliteiten mist of dat de gebruiksvriendelijkheid stukken beter kan.

  Dit is waarschijnlijk een import toestel. Bij de prijzen hebben we al een schatting van de invoerrechten en BTW opgeteld indien deze uit China komt. Het bestelproces is niet altijd in het Nederlands en je zult iets langer moeten wachten tot het toestel binnen is

  Met een schermgrootte van 5,5 inch is deze voor de veel mensen wat moeilijker met een hand te bedienen.

  Belangrijkste specificaties

  OS Android 4.4 (KitKat)
  CPU Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC v3
  Snelheid 2,457 GHz Quad-Core
  Werkgeheugen 2048 MB
  Opslag 64 GB
  Megapixels 13
  Megapixels 2e camera 5
  Dual SIM Nee
  Accu 3100 mAh